Cel mai nou exemplar din șirul interminabil de proști pe care PSD-ul i-a oferit țării, senatorul Șerban Nicolae, a ieșit recent în evidență cu declarația că blițul telefonului consumă din minutele din abonament. Evident, declarația lui de la tribuna Parlamentului a fost aplaudată frenetic de colegii din PSD, pentru că și ei sunt tot uluitor de proști.

serban_nicolae_scuipat_in_gura.jpg Șerban Nicolae are însă ceva în plus când vine vorba de prostie. Dacă alți pesediști se descurcă singuri să-și șteargă scuipatul ce le curge din gură, Șerban Nicolae a fost nevoit să-și angajeze un consilier special pentru asta.  Pentru că, lăsat să se descurce singur, de fiecare datâ când încearcă să înlăture scuipatul care-i curge din gură ajunge să-și bage singur un deget în cur și, imediat după, în gură.

Pe lîngă consilierul care-i șterge scuipatul care-i curge din gură, Șerban Nicolae mai are un consilier care-i cumpără șaorme, unul care îi reamintește constant că trebuie să respire, ba chiar și un consilier care-l pupă în cur pe Dragnea în locul lui. De fapt, sunt doar două activități pe care Șerban Nicolae le poate face singur, fără ajutorul consilierilor: să dea legi și declarații imbecile și să fure bani publici, pentru el sau colegii de partid.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea noastră. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 09.02.2017 19:38 Politic

National Cinematografic