Șerban Nicolae e atât de prost încât are un consilier angajat să-i șteargă scuipatul care-i curge din gură

Cel mai nou exemplar din șirul interminabil de proști pe care PSD-ul i-a oferit țării, senatorul Șerban Nicolae, a ieșit recent în evidență cu declarația că blițul telefonului consumă din minutele din abonament. Evident, declarația lui de la tribuna Parlamentului a fost aplaudată frenetic de colegii din PSD, pentru că și ei sunt tot uluitor de proști.

Șerban Nicolae are însă ceva în plus când vine vorba de prostie. Dacă alți pesediști se descurcă singuri să-și șteargă scuipatul ce le curge din gură, Șerban Nicolae a fost nevoit să-și angajeze un consilier special pentru asta. Pentru că, lăsat să se descurce singur, de fiecare datâ când încearcă să înlăture scuipatul care-i curge din gură ajunge să-și bage singur un deget în cur și, imediat după, în gură.

Pe lîngă consilierul care-i șterge scuipatul care-i curge din gură, Șerban Nicolae mai are un consilier care-i cumpără șaorme, unul care îi reamintește constant că trebuie să respire, ba chiar și un consilier care-l pupă în cur pe Dragnea în locul lui. De fapt, sunt doar două activități pe care Șerban Nicolae le poate face singur, fără ajutorul consilierilor: să dea legi și declarații imbecile și să fure bani publici, pentru el sau colegii de partid.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
9 februarie 2017 17:02

Alte articole

Vezi mai mult