Deși proaspătul ei soț, Claudiu Danda, a rămas fără permisul auto, Olguța nu are de ce să-și facă griji. Abia ce vestea a ajuns la partid și deja s-au anunțat mai mulți pretendenți pentru postul de șofer al Olguței. Favoritul cert este Șerban Nicolae, care se laudă cu o experiență de șofer cum puțini alții pot. 

serbansofer.jpg ”Soțul meu n-are permis, eu sunt femeie, așa că sunt nevoită să-mi iau șofer”, a spus Olguța. ”Și, slavă Domnului, am de unde alege, că s-au oferit zeci de colegii să-mi devină șofer - pentru că noi, la PSD, ne ajutăm foarte mult în intre noi. Ca să vă faceți o idee, chiar și domnul ministru Petre Daea s-a oferit să devină șoferul meu. Iar asta în condițiile în care el nici măcar nu are permis auto.”

La acest post râvnește însă și liderul liberal Ludovic Orban. Șică, cum este alintat de amicii lui taximetriști, se consideră candidatul ideal. ”Sunt președinte PNL deja de ceva timp, deci nu se poate spune că n-am experiență la condus. Și ar fi o onoare s-o conduc pe doamna Olguța, că doar nu am uitat perioada în care noi, PNL-ul, am fost în alianță cu PSD-ul”, a explicat Ludovic Orban.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 02.04.2019 16:59 Politic

National Cinematografic