Șerban Nicolae o comite din nou! Azi a jignit timp de zeci de minute mai multe oglinzi de pe holurile Parlamentului

La o zi după mizeriile adresate deputatei USR, senatorul de cea mai joasă speță a reușit performanța de-a se autodepăși în materie de prostie de tip clinic, însoțită de clasice curgeri din gură. Ajuns de dimineață la Parlament, lui Șerban Nicolae i-a sărit țandăra observând că e urmărit pe holuri de mutra unui țărănuș parvenit, evident sărac cu duhul. Acesta tot dispărea și apărea în preajma senatorului, privindu-l cu o scârbă vădită și o superioritate tâmpă.

Nemaisuportând sfidarea și tot mai ud pe bărbie, Șerban Nicolae s-a oprit în dreptul intrusului și a început o nouă serie de jigniri. „Penală e mă-ta care te-a făcut așa jegos”, „mai bine spală-te, ai căcat de-ăla de senator între dinți” sau „ești atât de prost, că am o poză în care-i faci sex oral lu’ Dragnea” au fost doar câteva dintre temele reluate de Nicolae, adaptate la profilul scursurii umane pe care-o avea în față. Enervat că oponentul doar îl îngâna cuvânt cu cuvânt și-i imita fiecare gest, Șerban Nicolae a continuat să-l bălăcărească minute în șir. Câțiva pesediști au încercat să-l susțină pe senator însă, spun ei, printr-o stranie coincidență, exact în același moment și celuilalt i-au sărit în ajutor mai mulți indivizi cu figuri de tâlhari.

Cum situația din fața oglinzilor de pe hol risca să degenereze, femeile de serviciu de la Parlament au deschis urgent ușile la bude, în speranța că aromele preferate îi vor atrage acolo pe senatori. Ideea s-a dovedit salutară: deși – aflat în trecere – Tăriceanu s-a repezit să se bage în față ca de-obicei, tot a rămas suficient și pentru pesediști, care l-au urmat rapid, dezamorsând astfel un potențial conflict violent.

Scris de Harald
7 decembrie 2017 16:12
Citește mai mult despre: Serban Nicolae

Alte articole

Vezi mai mult