Recunoaştere pentru întâiul porc al partidului. După ce a jignit azi colegii din USR în Parlament, Şerban Nicolae a fost felicitat de pesedişti, dar mai ales de preşedintele condamnat penal definitiv Liviu Dragnea. Acesta i-a spus că a avansat mult în PSD şi acum e primul la supt, în faţa multor altor colegi, care acum vor trebui să aştepte să fie sodomizaţi de şeful lor penal.dragnea_serban_alifie.jpg

Surse din PSD spun că Şerban Nicolae are mereu vaselină la el, pentru că profesia lui e de şofer, numai că Dragnea nu prea îi dă voie să-şi dea cu vaselină pe cur şi de multe ori îl ustură, când au şedinţe prelungite la sediul partidului. Acum, până şi Dragnea i-a promis că pentru meritele deosebite vaselina devine o certitudine zilnică pentru Şerban Nicolae.

Din punct de vedere politic, Şerban Nicolae a evoluat mult. De la situaţia în care i-o trăgea chinuit în maşină şeful lui, Cătălin Voicu, al cărui şofer a fost, acum i-o trage Dragnea în biroul de la Parlament, şi poate să guiţe în voie, şi chiar să înjure femei, inclusiv colege deputate.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Wednesday, 06.12.2017 16:22 Politic

National Cinematografic