Recunoaştere pentru întâiul porc al partidului. După ce a jignit azi colegii din USR în Parlament, Şerban Nicolae a fost felicitat de pesedişti, dar mai ales de preşedintele condamnat penal definitiv Liviu Dragnea. Acesta i-a spus că a avansat mult în PSD şi acum e primul la supt, în faţa multor altor colegi, care acum vor trebui să aştepte să fie sodomizaţi de şeful lor penal.dragnea_serban_alifie.jpg

Surse din PSD spun că Şerban Nicolae are mereu vaselină la el, pentru că profesia lui e de şofer, numai că Dragnea nu prea îi dă voie să-şi dea cu vaselină pe cur şi de multe ori îl ustură, când au şedinţe prelungite la sediul partidului. Acum, până şi Dragnea i-a promis că pentru meritele deosebite vaselina devine o certitudine zilnică pentru Şerban Nicolae.

Din punct de vedere politic, Şerban Nicolae a evoluat mult. De la situaţia în care i-o trăgea chinuit în maşină şeful lui, Cătălin Voicu, al cărui şofer a fost, acum i-o trage Dragnea în biroul de la Parlament, şi poate să guiţe în voie, şi chiar să înjure femei, inclusiv colege deputate.

Scris de Ionut | Wednesday, 06.12.2017 17:22 Politic

National Cinematografic