Îndrăgitul membru PSD Şerban Nicolae ar putea deveni şeful Senatului! Atât colegii de partid, cât şi adversarii săi cei mai înverşunaţi au căzut de acord că acesta e cam sfrijit şi trebuie să mai pună câteva kile până la sosirea Crăciunului.

sefsenat_serban.jpg

"În preajma Crăciunului o să avem alegeri parlamentare, ştiţi, o să alegem nişte parlamentari... Ne place domnul Nicolae aşa cum e, dar în vremurile astea grele n-ar strica să mănânce mai bine, să fie vânjos şi mare, impunător, aşa. Cel mai bine mănânci când eşti şef, nu?", spune Geani F., purtător de cuvânt al Senatului.

Veşnic în opoziţie, un reprezentant USR-Plus a afirmat că, din contră, Şerban Nicolae ar trebui eliberat din funcţie şi trimis în vacanţă la munte, unde încă se mai găsesc ghinde şi jir, naturale şi pline de vitamine.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 25.02.2020 19:00 Politic

National Cinematografic