Sergiu Nicolaescu vrea să facă un film complet original despre discursul regelui Mihai

Regizorul a anunţat că următorul lui film se va numi chiar Discursul regelui şi va fi la fel de bun ca producţiile lui de până acum, doar că mult mai original. „Vreau să fac un film despre un rege care are un defect de vorbire şi trebuie să ţină un discurs extrem de important. Este ceva ce nu s-a mai văzut. Parcă văd că iar o să mă copieze Hollywood-ul, dar n-am ce face. Aşa mi-a fost mie scris, să mă nasc cu extraordinarul meu potenţial creativ într-o ţară mică şi săracă.”

Sergiu Nicolaescu a explicat că a luat decizia de a face acest film după ce a văzut discursul din Parlament al regelui Mihai. „M-a impresionat aşa de mult regele că am decis să joc chiar eu rolul lui. Bineînţeles, nu mă pot limita la un singur personaj. Tot eu o voi interpeta şi pe regina Anna de Bourbon Parma. Şi grăjdarul Castelului de la Săvârşin.”

Se pare că în film va juca şi principele Radu Duda, care este un actor excelent. El va apărea în rolul unui parlamentar PDL care îl huiduie pe rege în timpul discursului. În rolul principelui, Sergiu Nicolaescu l-a distribuit pe Ştefan Bănică jr., care i se pare alegerea cea mai potrivită.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
26 octombrie 2011 13:41

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult