Serviciile Secrete cipriote inundate cu note informative, de la un misterios Felix

Numărul delaţiunilor din mica insulă a crescut îngrijorător de câteva zile iar serviciile secrete turceşti, britanice şi cipriote nu pot încă să-şi explice fenomenul. “Am primit, literalmente, mii de note informative despre activitatea pe insulă de la un tip care se semnează Felix. Bănuim că este numele unei organizaţii”, a declarat Decebal Higgins, şef operaţiuni MI6 în Cipru.

Notele conţin informaţii despre diverşi oameni de pe insulă care deţin valută, ascultă ceva numit “radio capitalist”, consumă băuturi alcoolice şi ţigări de import, deţin magnetofoane şi multe astfel de detalii. “N-am înţeles de ce asemenea informaţii pot constitui subiect care ar putea interesa serviciile secrete dintr-o ţară normală. Hei, prostia e nelimitată, trebuie să existe o ţară atât de tâmpită în lumea asta”, a comentat şi Zoltan Demestoupolos, adjunct al poliţiei secerete cipriote.

Autorităţile sunt acum în căutarea acestui misterios Felix. “Scopul nostru este să-l prindem şi să-l deportăm în ţara lui deşi nu cred că poate să existe cineva care să vrea aşa ceva. Important e să scăpăm de el, nu mai putem suporta atâta zgomot”, a comentat şi Abdul Acrişor, de la poliţia secretă turcă.

5 iunie 2013 06:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult