Țigănie abjectă în parlamentul României! Deputații au votat azi împotriva cererii de arestare a lui Mădălin Voicu, preferând să-i mențină imunitatea cetățeanului de etnie romă. Mai mult, ca să sfideze cu adevărat cetățenii plătitor de taxe, deputații au votat și dublarea salariului lui Mădălin Voicu, plus o sumă de 300 de euro lunar pentru toate rudele sale apropiate.

madalin_voicu_euro.jpg ”Nu e ca și cum am da banii ăștia din propriul buzunar”, și-a motivat unul dintre deputații PSD votul. ”Și nici nu dăm din buzunarul votanților noștri, că ei trăiesc din ajutoare sociale și pomeni electorale. Nu, banii vor veni din buzunarul celor care oricum nu ne votează, deci e un gest firesc să-i mărim salariul lui Mădălin Voicu.”

Un alt motiv pentru care PSD, cu nelipsitul sprijin al UNPR, a decis salvarea lui Mădălin Voicu este o lege nescrisă a pesediștilor: în an electoral, nu-ți trimiți niciodată colegul care a demonstrat că știe să fure în arest. ”Îl pui să fure pentru partid, ca să ai bani de pomeni electorale, că alea aduc voturi la partid”, a explicat liderul deputaților pesediști.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 17.02.2016 21:14 Politic

National Cinematografic