Chiar și în pușcărie, Liviu Dragnea arată că nu a învățat nicio lecție importantă din ce s-a întâmplat în ultimul an. Acesta a anunțat că nu vede nicio modalitate prin care să poată participa la protestul de pe 10 august, sfidând atfel zecile de victime făcute de instituțiile de opresiune ale puterii.

dragnea_stresat_dupa_gratii2.jpg

„L-am rugat personal pe domnul Dragnea să vină la protest, mi-a spus că nu poate, a tot încercat să inventeze scuze. Ca prieten îl înțeleg, dar ca om politic mă dezamăgește profund”, a declarat premierul Viorica Dăncilă. Aceasta a precizat că nu crede că Dragnea e încă supărat că ea i-a luat funcția de președinte al partidului. 

Cel mai afectat a fost Codrin Ștefănescu, care a fost văzut schelălăind trist în preajma închisorii Rahova, gardienii care i-au aruncat mâncare peste gard spunând că nici nu s-a atins de ea. Mai multe organizații neguvernamentale au criticat, deasemenea, gestul sfidător al fostului președinte PSD.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 09.08.2019 20:19 Politic

National Cinematografic