Sfidare! Pentru că ne-au plecat toţi meseriaşii, politicienii români îşi duc chiuveta la desfundat în Austria

Criza majoră de personal pe piaţa muncii se adânceşte. Politicienii români sunt nevoiţi mai nou nu doar să meargă la spitale din străinătate, dar au ajuns inclusiv să-şi ducă chiuvetele la reparat în Austria. Politicienii acuză meşterii români de lăcomie, pentru că se duc ca nesimţiţii să munceasă afară pe salarii mari, în loc să fie patrioţi şi să rămână în ţară, să plăteasă taxe, cu fac ei.

„Ştiţi cum e, meşterii buni au plecat. Aici au rămas doar ăia neserioşi, îi suni, îţi promit că vin, tragi de ei. Pe urmă, trebuie să stai toată ziua cu ochii pe ei, să nu-ţi fure ceva de prin vilă. Eu am teancuri de Euro din şpăgi, aur, acţiuni. Nu pot să risc. Sau să mă trezesc că vine unul sub acoperire şi-mi pune microfoane în chiuvetă şi mă ia Codruţa”, explică un deputat PSD.

În consedinţă, deputaţii şi senatorii au votat să aibă o zi pe lună dedicată mersului în Austria la meşteri, cu diverse lucruri care li se strică. Evident, politicienii vor zbura cu avioane private şi vor primi diurnă pentru deplasări.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
8 mai 2017 12:05
Citește mai mult despre: Austria chiuvetă politicieni

Alte articole

Vezi mai mult