Şi-a găsit vocaţia! Tăriceanu a participat la iUmor cu un proiect de lege

Cea mai bună glumă vine direct de la Senat! Într-o ediţie încă nedifuzată a concursului televizat iUmor, Călin Popescu-Tăriceanu – nume de scenă “Bozo” – a făcut furori cu un proiect de lege privind justiţia.

Chiar şi membrii fără umor ai juriului, Delia şi Ombladon de la BUG Mafia, au izbucnit într-un râs isteric, în timp ce experimentatul Mihai Bendeac a anunţat că şi-a încheiat misiunea pe această planetă şi se va retrage la o mănăstire.

“Din momentul în care Tăriceanu a deschis gura, publicul era în delir. După primele trei cuvinte, o parte din plafon s-a prăbuşit din cauza hohotelor. A fost haos, haos total! N-am mai văzut aşa ceva din ‘96, când un banc cu soacre al lui Doru Octavian Dumitru a afectat structura de rezistenţă a Sălii Palatului”, spune Decebal Popescu, medicul care a intervenit pentru salvarea câtorva spectatori înecaţi cu propriul râs.

Surse din cadrul trustului Intact au confirmat că iUmor se închide definitiv, iar Tăriceanu va pleca acasă cu 40 de ani de premii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
16 februarie 2017 11:00
Citește mai mult despre: bancuri coruptie glume iumor lege tariceanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult