Și-a învățat lecția! Gabi Oprea a decis ca de acum încolo să fie însoțit de o divizie de tancuri

Decesul polițistului pe motocicletă nu putea să-l lase fără reacție pe Gabi Oprea. Pentru că nu mai are chef de accidente similare, vicepremierul a decis să renunțe la serviciile poliției și să apeleze la cele ale armatei. ”Coloana mea oficială va conține de acum încolo o divizie de tancuri”, a anunțat Gabi Oprea.

Vicepremierul a pregătit și o serie de alte măsuri, prin care să își protejeze imaginea dățile viitoare când mai folosește coloana oficială ca să iasă la o băută cu amicii lui. Astfel, toate ieșirile lui la restaurant sau bar vor fi considerate secret de stat și dezvăluirea lor va fi considerată înaltă trădare și pedepsită cu ani grei de închisoare.

Gabi Oprea ia în considerare și să interzică complet traficul între orele în care el se plimbă prin București. ”Să fie circulație alternativă”, spune Oprea. ”Când circul eu, nu mai circulă nimeni, când nu circul eu, circulă restul lumii. Sau, cel puțin, când sunt eu în trafic să circule doar autoturismele cu număr cu soț, cum se făcea în vremurile de glorie ale acestei țări.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 octombrie 2015 16:10
Citește mai mult despre: Gabi Oprea

Alte articole

Vezi mai mult