Cine a spus că homeschooling-ul nu le permite copiilor să socializeze? Hotărât să-l ţină acasă pe fiul său cel mic, Ion Ţiriac i-a asigurat acestuia toate condiţiile, inclusiv o sală de clasă cu tablă, proiector şi 25 de colegi de-o seamă cu el, ca să aibă cu cine să se hârjonească în voie.

ion_tiriac_123.jpg
“Aici, în Monaco, e greu să găseşti 25 de copii care să nu fie nişte fiţoşi. Oricât de bine l-aş supraveghea, că doar sunt acasă cu el, tot mi-e frică să nu-l înveţe la prostii. Nici singur nu puteam să-l las, că nu-şi dezvoltă abilităţile sociale”, se plânge magnatul, care a fost nevoit să-i achiziţioneze pe puşti tocmai din România.

“Până la urmă i-am luat nişte colegi dintr-un sat de lângă Mizil. Nu sunt ei foarte civilizaţi, dar aşa măcar o să ia fi-miu cele mai bune note”, a spus partenera lui Ţiriac, Sophie Ayran.

“Pe Ion Ion l-am trimis la şcoala de cartier şi uite cum a ajuns. Ion Ion Ion şi Ion Ion Ion Ion nu vor avea aceeaşi soartă!”, se plânge Ţiriac, hotărât să nu mai repete greşeala.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 19.09.2016 19:50 Politic

National Cinematografic