Şi România contribuie la noul Star Wars! Blana lui Chewbacca e produsă la stâna ciobanului Ghiţă

Întreaga planetă aşteaptă cu sufletul la gură noul Star Wars, dar românii au un motiv în plus să-şi ia bilet în avans! Potrivit unor surse de la Hollywood, ţara noastră a avut o contribuţie semnificativă la realizarea noii pelicule: ciobanul Ghiţă a fost angajat de însuşi George Lucas să confecţioneze costumul lăţos al îndrăgitului Chewbacca.

Conform ziariştilor de la “Flok”, cea mai prestigioasă revistă de blănărie din emisfera nordică, oile lui Ghiţă au fost alese personal, prin pipăire, de regizorul american. “Au echilibrul perfect între miţoşenie şi pufoşenie, fiind net superioare blănurilor de muflon sau iac din care era confecţionat Chewbacca în episoadele anterioare”, spun specialiştii. “Doar blana lui Remus Cernea ar fi fost mai bună, dar preţul era prohibitiv, chiar şi pentru domnul Lucas.”

În plus, spun experţii în păr şi lână, expertiza lui Ghiţă în cojocărit şi-a spus cuvântul pe platoul noului Star Wars. “Noul Chewbacca e mai moale decât orice dulamă din târg de la Sinaia. Pe bune, puneţi mâna pe el”, a declarat Carrie Fisher, care o interpretează în film pe prinţesa Leia. “La cât e de mătăsos, zău că aş fi acceptat şi o scenă de sex!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
7 decembrie 2015 13:38
Citește mai mult despre: Chewbacca Ghiță Ciobanul lana oaie stana Star Wars

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult