Oriunde ar ajunge, proaspătul nostru preşedinte nu-şi uită niciodată originile! Aflat în vizită în Florida, Klaus Iohannis a inaugurat aseară un stand cu brânzeturi tradiţionale din Mărginime, la loc de cinste fiind un produs “fusion”, foarte apreciat de americani: brânza în scoarţă de palmier.

branza_coaja_palmier.jpg
“Pe lângă brânza în scoarţă de palmier, intenţionăm să introducem pe piaţa americană şi alte specialităţi tradiţionale, precum păstrăvul afumat în cetină de sequoia, sărmăluţele în foi de eucalipt şi bulzul de tapioca”, a comentat Edgar Goldberg, unul dintre sibienii autentici care îngrijesc taraba prezidenţială.

“Toate aceste aspecte vor fi negociate în următorul acord strategic România-SUA”, a confirmat preşedintele Iohannis, asigurându-i pe producătorii de linguri de lemn din România că şi ei vor exporta masiv pe piaţa americană. “Cu ce altceva să scobeşti brânza din coaja de palmier?”Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 04.12.2014 18:55 Politic

National Cinematografic