Au promis, se ţin de cuvânt! Un tronson din autostrada Sibiu-Orăştie a fost închis circulaţiei, primele indicii fiind că şpaga luată a fost insuficientă, şi de aceea tronsonul a cedat şi s-a rupt. Autorităţile promit să continue închiderile de autostrăzi, cu până la 100 km anul viitor.drum_inchis_orastie_sibiu.jpg

E posibil ca în 2-3 ani România să nu mai aibă ce autostrăzi să închidă, dar Guvernul e optimist: “Am discutat cu bulgarii. Ei au vreo 800 de km de autostrăzi şi ne vor permite să închidem autostrăzile lor, în caz de urgenţă. Ce trebuie să ştie românii e că noi vom închide şi drumuri comunale, nu neglijăm nici ţăranii”, a declarat Victor Ponta.

Ministerul Transporturilor a şocat din nou oamenii de la UE, cerând fonduri pentru închiderea autostrăzilor. “Le-am zis: Bă, gunoaielor, voi sunteţi bolnavi? Căraţi-vă de aici, că de la UE nu mai pupaţi niciun ban, hoţi împuţiţi”, le-ar fi spus un comisar european membrilor delegaţiei româneşti.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 08.09.2015 12:40 Politic

National Cinematografic