Au promis, se ţin de cuvânt! Un tronson din autostrada Sibiu-Orăştie a fost închis circulaţiei, primele indicii fiind că şpaga luată a fost insuficientă, şi de aceea tronsonul a cedat şi s-a rupt. Autorităţile promit să continue închiderile de autostrăzi, cu până la 100 km anul viitor.drum_inchis_orastie_sibiu.jpg

E posibil ca în 2-3 ani România să nu mai aibă ce autostrăzi să închidă, dar Guvernul e optimist: “Am discutat cu bulgarii. Ei au vreo 800 de km de autostrăzi şi ne vor permite să închidem autostrăzile lor, în caz de urgenţă. Ce trebuie să ştie românii e că noi vom închide şi drumuri comunale, nu neglijăm nici ţăranii”, a declarat Victor Ponta.

Ministerul Transporturilor a şocat din nou oamenii de la UE, cerând fonduri pentru închiderea autostrăzilor. “Le-am zis: Bă, gunoaielor, voi sunteţi bolnavi? Căraţi-vă de aici, că de la UE nu mai pupaţi niciun ban, hoţi împuţiţi”, le-ar fi spus un comisar european membrilor delegaţiei româneşti.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 08.09.2015 15:40 Politic

National Cinematografic