Simpatizanţii PDL au participat din greşeală la mitingul de protest împotriva guvernului Boc

Deşi sindicatele şi Opoziţia au anunţat prezenţa a 80.000 de oameni la mitingul de azi, numărul manifestanţilor a trecut bine de 100.000. Zeci de mii de simpatizanţi PDL, îmbrăcaţi în geci portocalii şi purtând pancarte cu mesaje pro-Băsescu, s-au alăturat din greşeală grupului de manifestanţi anti-Guvern. La mijloc se pare că este o greşeală a celui care organizează pedeliştii, care a înţeles greşit că în faţa Parlamentului are loc un miting de susţinere a lui Băsescu în lupta sa contra parlamentarilor.

„Noi suntem cu Băsescu şi cu guvernul Boc. Am înţeles că suntem aici ca să-l susţinem pe Băsescu în lupta sa împotriva parlamentarilor şi a corupţiei. Mă bucur mult să văd atât de multă lume alături de noi. Deşi, sincer vă spun, nu e o surpriză pentru mine că atât de multă lume a venit azi să-şi arate sprijinul pentru preşedintele Traian Băsescu şi pentru membrii guvernului Boc”, ne-a declarat unul dintre pedeliştii prezenţi în Piaţa Constituţiei.

După ce reporterul nostru i-a spus că mitingul este organizat pentru susţinerea moţiunii de cenzură împotriva guvernului Boc, pedelistul a ridicat din umeri şi a pasat responsabilitatea liderului de grup: „Eu m-am luat după ceilalţi colegi pedelişti, care au răspuns apelului făcut de liderul de grup. Ni s-a spus că la Bucureşti se votează ceva important pentru viitorul PDL-ului şi am venit. Mai multe să vă spună el, că noi doar ne-am luat după el”, s-a scuzat acesta.

„Vom reface traseul într-o altă zi, numai noi, pedeliştii. A fost doar o mică eroare de comunicare, dar se va remedia. În maxim o săptămână vom ieşi din nou în stradă”, s-a limitat să declare liderul susţinătorilor PDL.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
27 octombrie 2010 09:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult