Simularea Bacului, un real succes! Peste 90% dintre elevi sunt pregătiţi să cadă în vară

Rezultatele de la simularea Bacalaureatului au fost excelente şi în acest an. Profesorii îşi freacă mâinile de bucurie. „În vară nu vom avea ce corecta! Aproape 40% dintre elevi vor da foile goale, vom avea muncă uşoară”, spune un profesor din Capitală. „În plus, numărul celor care vor promova va fi sub 10%, deci nici la cei care vor scrie ceva pe foaie nu vom avea mare lucru de corectat.”

Elevii, pe de altă parte, se plâng că anul acesta chiar nu mai au de la cine copia. „Abia dacă e câte-un elev care ştie materia per şcoală. Practic, şansa să ai de la cine copia la Bac este nulă, adică peste 100%. Asta e discriminare a proştilor pe faţă”, s-a plâns Robert Acrişor, elev la un liceu agricol din Tecuci.

„Trebuie să privim şi partea plină a paharului”, spune însă ministrul Învăţământului. „Cu astfel de rezultate, viitorul clasei politice este practic asigurat. Dintre cei care vor pica Bacalaureatul anul acesta se vor ridica şi ne vor conduce noii Dan Şova, Adriean Videanu, Gigi Becali sau Marian Vanghelie. Cu puţin noroc, dintre cei care vor copia la Bac vom avea şi un nou Victor Ponta.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
23 aprilie 2013 19:04

Alte articole

Vezi mai mult