Sindicatul Secretarelor a exclus-o pe Carmen Dan pentru că le face profesia de ruşine

„A dus în derizoriu o meserie nobilă, cea de secretară, şi a distrus reputaţia a mii de persoane oneste care răspund la telefoane, fac cafele şi clasează hârtii opt ore pe zi în birourile ţării.” Astfel este descrisă Carmen Dan într-un comunicat al Sindicatului Secretarelor, care i-a retras astăzi calitatea de membru într-o tentativă disperată de a-şi curăţa imaginea.

„Sigur, pe de o parte, ne dorim foarte mult ca doamna Carmen să rămână Ministru de Interne, pentru că altfel s-ar întoarce să lucreze printre noi”, spune doamna Tanţi, şefa Sindicatului. „Din păcate, prezenţa ei în Guvern dăunează mult breslei noastre. De când a pus-o Liviu Dragnea într-o funcţie cu vizibilitate, lumea are impresia că toate secretarele de şcoală generală sunt nişte tupeiste incompetente şi agramate. Această preconcepţie se răsfrânge negativ asupra întregului corp profesional al secretarelor.”

Dacă nu va contesta decizia, Carmen Dan e aşteptată mâine la sediul Sindicatului pentru a-şi depune borcanul cu pixuri şi bonsaiul pe care îl ţinea pe birou.


Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
10 ianuarie 2018 13:01

Alte articole

Vezi mai mult