Manţogăria continuă! ANAF extinde şicanele de tipul declaraţiei 600 şi la alte domenii. A apărut declaraţia în care trebuie să estimezi câte şaorme vei mânca în 2018 şi să plăteşti anticipat TVA-ul pentru ele şi un sfert din valoarea lor. Întrebat de ce ANAF face asemenea mizerii, Liviu Dragnea a răspuns simplu: “Pentru că putem”.declaratie_saorme.jpg

Explicaţiile oferite de guvern sunt penibile: “Cetăţeanul cere o şaorma cu de toate şi şaormarul îţi pune de toate, dar nu pune şi bon. Noi vrem să combatem evaziunea fiscală şi să facem spitale pentru mâncătorii de şaorma”, minte ministrul Sănătăţii.

Experţii susţin că e imposibil de estimat câte şaorme mănânci, pentru că cele mai multe şaorme sunt mâncate neplanificat, în urma unui impuls, după ce ieşi de la băut: “Cei mai mulţi români sunt atât de beţi când mănâncă şaorma, că nu-şi amintesc că au mâncat-o. Dacă n-ar vedea a doua zi hârtia în care a fost învelită şi petele de sos de pe haine, ar crede că au visat că mănâncă şaorma”, spune Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 12.02.2018 18:37 Politic

National Cinematografic