Singurul fraier fără coloană oficială din România, blocat de 4 luni în trafic în Militari

Numărul celor care abuzează de serviciile Poliţiei rutiere e mai mare decât credeam! Un raport DNA proaspăt desecretizat arată că aproape toţi românii au beneficiat, în ultimul an, de coloană oficială. O excepţie notabilă o reprezintă Decebal Popescu, fost şomer de 30 de ani, actualmente fraierul galaxiei, din cartierul Militari. Acesta este blocat de mai bine de 4 luni în trafic fiindcă, spun apropiaţii, a fost teribil de fraier şi nu a cerut Ministerului de Interne măcar un antemergător.

“Voiam şi eu să ajung în centru, să iau nişte acte de la primărie”, se plânge celebrul fraier. “Până la Lujerului s-a mers binişor, mi-a luat doar câteva săptămâni, dar de când am ajuns aici nu m-am mai mişcat un centimetru. Cum se pune verde şi încerc să calc pedala, îmi iau faţa nişte poliţişti însoţind câte un barosan. Uneori mă şi înjură la megafon: ‘ia-ţi coloană, în p… mă-tii, fraiere!’”

“De ce să cer coloană oficială? Nu mă grăbesc nicăieri”, adaugă incredibilul fraier. “Mi-au recomandat şi vecinii mei pensionari chestia asta, spuneau că ajung mult mai repede la piaţă aşa, dar eu unul cred că Poliţia are lucruri mai bune de făcut decât să mă conducă pe mine.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
28 ianuarie 2016 13:37

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult