Onufrie Rîuleţ, un bărbat de 27 de ani din Mizil, trăieşte de mai bine de trei zile o adevărată dramă! Despre acesta se spune că ar fi singurul român care încă n-a fost propus pentru funcţia de prim ministru - nici măcar pe Facebook.

patron_rapid_lan_cartofi.jpg
Deşi iniţial credea că e doar un accident, Rîuleţ e din ce în ce mai convins că e victima unui complot. “În primă fază, când începeau să se vehiculeze nume precum Tudor Chirilă, Dan Puric, Călin Georgescu sau Doru Octavian Dumitru, am crezut că treaba asta cu primul ministru e o glumă... Dar pe urmă prietenii mei au început să se nominalizeze între ei. Nu ştiu cum, dar m-am trezit lăsat pe afară.”

“Chiar nimeni nu mă vrea prim ministru, ce naiba? Ce-am făcut? Pe cine am nedreptăţit? Aveţi ceva cu mine? Am ceva pe faţă?”, a exclamat tânărul, izbucnind într-un hohot de plâns care ar înduioşa chiar şi o inimă de piatră.

Generos ca întotdeauna, filantropul Gigi Becali i-a oferit lui Rîuleţ câteva dintre nominalizările lui la funcţia de premier, sperând să-i aducă un zâmbet pe faţă şi să-i redea încrederea în oameni.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 10.11.2015 12:51 Politic

National Cinematografic