Singurul tânăr care a participat la mitingul Antena 3 a primit astăzi titlul de pensionar onorific

Are doar 29 de ani, dar nu va mai trebui să muncească nici măcar o zi! Vlăduţ Popescu, singurul tânăr care a participat la “plimbarea” de duminică, a primit astăzi din partea jurnaliştilor Antena 3 cea mai înaltă distincţie a postului: mult râvnitul baston aurit, împreună cu un talon de pensie înrămat, cheia azilului şi titlul de moş onorific.

“Sunt mândru că am pus umărul la lupta împotriva mafiei din justiţia băsistă. Piei, satană!”, a declarat tânărul, surprins pe o băncuţă din faţa blocului în timp ce îşi molfăia proteza şi arunca pâine unui cârd de guguştiuci. “Noi, tineretul din ziua de azi, nu mai avem pic de respect, în 25 de ani n-am putut nici măcar vopsi ce-a construit Ceauşescu.”

“Dar fiţi fără grijă, Antena 3 e aici, în inimă. Sub flanelă, deşi sunt 35 de grade afară.”

Biologic, era doar un copil în anii ‘90, dar Popescu se laudă că a votat nu de 3 ori, ci de 8 ori cu Ion Iliescu. “Unii ar spune că nu aveam vârsta legală, dar atunci când îţi doreşti din tot sufletul să moară de necaz Raţiu şi Câmpeanu, orice e posibil”, a adăugat acesta, sfătuindu-şi colegii de generaţie “să se maturizeze” şi să gândească “mai puţin cu creierul şi mai mult cu reumatismul”.

Scris de Vasile
12 august 2014 18:08
Citește mai mult despre: pensionari protest Voiculescu

Alte articole

Vezi mai mult