Pentru că actualul sistem de pensii este în mod evident deficitar, s-a luat în sfârșit decizia de a-l reforma din temelii. Și cum eliminarea pensiilor speciale este greu de obținut în parlament, se va apela la planul B: eutanasierea tuturor românilor care primesc pensii speciale. 

gras_usa_urgenta_politician.jpg O inițiativă a reputatului cetățean Decebal Popescu în acest sens a strâns 8 milioane de semnături în mai puțin de 24 de ore, astfel că politicienii n-au încotro și vor fi nevoiți s-o implementeze. Conform inițiativei, eutanasierea se va face în ordine descrescătoare, începând cu beneficiarul celei mai mari pensii speciale.

”Pensiile speciale sunt o anomalie”, a explicat Decebal Popescu. ”Și e mult mai eficient să scăpăm de beneficiarii pensiilor speciale, că așa avem certitudinea că tăiem răul de la rădăcină. Dacă s-ar elimina pensiile speciale acum n-am avea nicio garanție că ele nu se vor întoarce ulterior. Prin eutanasiere, însă, acest risc cu există.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 18.12.2019 17:31 Politic

National Cinematografic