Pentru că actualul sistem de pensii este în mod evident deficitar, s-a luat în sfârșit decizia de a-l reforma din temelii. Și cum eliminarea pensiilor speciale este greu de obținut în parlament, se va apela la planul B: eutanasierea tuturor românilor care primesc pensii speciale. 

gras_usa_urgenta_politician.jpg O inițiativă a reputatului cetățean Decebal Popescu în acest sens a strâns 8 milioane de semnături în mai puțin de 24 de ore, astfel că politicienii n-au încotro și vor fi nevoiți s-o implementeze. Conform inițiativei, eutanasierea se va face în ordine descrescătoare, începând cu beneficiarul celei mai mari pensii speciale.

”Pensiile speciale sunt o anomalie”, a explicat Decebal Popescu. ”Și e mult mai eficient să scăpăm de beneficiarii pensiilor speciale, că așa avem certitudinea că tăiem răul de la rădăcină. Dacă s-ar elimina pensiile speciale acum n-am avea nicio garanție că ele nu se vor întoarce ulterior. Prin eutanasiere, însă, acest risc cu există.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Wednesday, 18.12.2019 17:31 Politic

National Cinematografic