Sişu militează pentru familia tradiţională: “E ‘Sişu şi Puya’, nu ‘Sişu şi Puiu’!”

Cunoscut ca un prieten apropiat al lui Dumnezeu şi locatar vremelnic al mai multor penitenciare din sudul ţării, rapperul Tudor Sişu continuă să militeze pentru familia tradiţională, fiind unul dintre cărăuşii care au descărcat la Parlament camionul de semnături indescifrabile ale homofobilor din mediul rural.

Într-un discurs recent, acesta a susţinut din nou că legea firii cere ca sexul să aibă loc între un bărbat şi o femeie, nicidecum între doi bărbaţi. Acesta este, de altfel, motivul pentru care trupa pe care a alcătuit-o împreună cu cântăreţul de R&B Puiu nu s-a numit niciodată “Sişu şi Puiu”.

“Asta nu e lege omenească, s-o schimbăm cum avem poftă; e din Biblie şi trebuie s-o respectăm! Conform sfinţilor părinţi, într-o familie iubitoare trebuie să fie un bărbat şi o femeie. De-aia, chiar şi când eram nişte bieţi golani, eram ‘Sişu şi Puya’, nu ‘Sişu şi Puiu’! N-aţi învăţat de la Părintele Cleopu, Doamne iartă-mă ”, a vociferat Sişu în aplauzele transpirate ale mai multor cupluri de susţinători.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
26 mai 2016 14:05
Citește mai mult despre: familie homosexuali petitie sisu si puya

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult