Situaţie alarmantă! Doar 5% dintre români ştiu ce să facă în caz de cutremur: să dea vina pe Soros

Nu suntem deloc pregătiţi pentru un seism major, avertizează specialiştii! Un studiu recent arată că doar 5% dintre români ştiu ce trebuie să facă în caz de cutremur: să dea vina pe Soros, agenturile străine şi statul paralel.

“Un cutremur de peste 7 grade ar paraliza întreg sudul şi estul ţării, provocând daune majore clădirilor şi infrastructurii. Cu toate astea, foarte puţini români au un discurs anti-Soros pus deoparte pentru o asemenea nenorocire. Pe majoritatea, calamitatea i-ar găsi complet nepregătiţi. Nici n-ar şti pe cine să acuze dacă ar rămâne, Doamne fereşte, prinşi sub dărâmături sau în studio la RTV”, avertizează Apolodor Nică, seismolog şi expert în falii logice din Focşani.

“S-a văzut chiar şi la ultimele inundaţii din sudul ţării. Unii oameni se suiau pe acoperişuri, de unde riscau să cadă, alţii se aruncau în apă ca să-şi salveze animalele. O harababură! Foarte puţini îl acuzau pe Soros că manipulează fenomenele meteorologice, cum spun protocoalele că trebuie să faci”, adaugă specialistul focşănean.

De vină pentru această lipsă de vigilenţă a românilor, au speculat câţiva lideri locali, este însuşi George Soros, care probabil ne-a pus ceva în băutură.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
14 martie 2018 16:37
Citește mai mult despre: cutremur Soros urgenta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult