Smart! România a cedat Dobrogea la Ungaria, ca să-i bombardeze rușii pe ei, nu pe noi

Țara noastră a reacționat prompt și eficient după ce s-a confirmat oficial că o dronă a rușilor a căzut pe teritoriul românesc. Klaus Iohannis a convocat aseară CSAT-ul, ca să decidă ce reacție să avem la această violare gravă a suveranității și integrității teritoriale a unui stat membru NATO.

Abilul președinte român a propus în aplauzele generale o soluție igenioasă, la care puțini s-ar fi gândit. „Să cedăm județul Tulcea la Ungaria, ca să-i bombardeze rușii pe ei, nu pe noi!”, a bătut cu pumnul în masă Klaus Iohannis, iar propunerea lui a fost imediat acceptată în cadrul CSAT.

Ulterior, Iohannis a avut o străfulgerare de geniu și și-a îmbunătățit ideea. „Să le dăm toată Dobrogea, nu doar Tulcea, să scăpăm și de grija minelor marine”, a propus președintele. Propunerea a fost, bineînțeles, votată cu ambele mâini de toți membrii CSAT.

Ungurii au jucat însă la cacealma și au spus că nu-și doresc Dobrogea. Și le-a ieșit. Partea româna i-a crezut, așa că România i-a dat Ungariei nu doar Dobrogea, ci și 2 miliarde de euro ca să fie de acord să o primească. Iohannis și ministrul de Externe au chefuit până dimineața, ca să sărbătorească marea realizare diplomatică.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 septembrie 2023 07:07
Citește mai mult despre: CSAT Dobrogea iohannis ungaria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult