Şmecheri! Parlamentarii au introdus în Codul Rutier cheat-uri din GTA ca să scape de pedepse

Parlamentarii nu se mai satură de putere şi continuă să modifice legile în favoarea lor. Ultima ispravă a vizat Codul Rutier, acolo unde aceştia au introdus, pe nesimţite, mai multe cheat-uri din cunoscutul joc GTA, pentru a scăpa de pedepse când încalcă regulile de circulaţie. “Noi suntem înalţi demnitari ai statului, e normal să avem privilegii în trafic, mai ales când ne grăbim spre muncă. De ce credeţi că dormim în Parlament? Pentru că ne oboseşte traficul greu”, a declarat un deputat.

Modul de funcţionare este simplu. “Am creat o linie directă specială cu Poliţia Română. Când facem o boroboaţă, cum ar fi să omorâm o gravidă pe trecere, trimitem un SMS cu cheat-ul aferent şi, ca prin minune, suntem scutiţi de orice amendă sau condamnare”, spune un alt demnitar.

De exemplu, pentru trecut pe roşu fără girofar, parola este TAKEZĂDICKSUCKERS, cea pentru viteză excesivă JMEKERPASSINGYOUBY, în vreme ce, pentru lovit oameni pe trecere, parlamentarii vor trimite un mesaj cu BOWLINGEXPERT. Demnitarii au introdus şi o parolă specială, pentru momentele în care au de-a face cu şoferi recalcitranţi. Aceştia trimit BRINGZĂGUN şi, în cel mai scurt timp, un poliţist din zonă le pune la dispoziţie arma din dotare.

Scris de Luchian
16 decembrie 2013 04:12

Alte articole

Vezi mai mult