Soartă cruntă! S-a vindecat de Ebola, dar a devenit simpatizant Victor Ponta

Când credea că mai rău nu se poate, un român a primit o lovitură brutală de la soartă. Bolnav de Ebola, românul era convins că orice altă boală e preferabilă, dar s-a înșelat amarnic. Un tratament experimental l-a vindecat de Ebola, dar i-a dat o boală mult mai cruntă: acum îl simpatizează pe Victor Ponta.

”Cea mai proastă decizie din viața lui, să încerce acel tratament experimental”, spune mama victimei. ”Ebola e, până la urmă, o boală demnă, dacă e s-o comparăm cu simpatizarea lui Victor Ponta. Nu-mi mai pot privi fiul, mi-e rușine de el, viața mea a devenit un veritabil coșmar!”

Ghinionistul pacient s-a ales cu una dintre cele mai crunte variante ale bolii care te face să îl simpatizezi pe Victor Ponta. Astfel, el a ajuns să îi simpatizeze chiar și pe Adrian Năstase și Ion Iliescu, ba chiar să creadă că minerii aduși de Iliescu la București au pus temelia democrației românești. ”Boala este de-o violență extremă, din păcate nimic nu mai poate fi făcut pentru el”, este verdictul sumbru al medicilor.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat episodul de duminică, urmărește-l în secțiunea Times New Roman TV.

Scris de Calin
28 octombrie 2014 11:10

Alte articole

Vezi mai mult