Şoc! Adrian Năstase a încercat să se sinucidă când gardienii au venit să-l elibereze din detenţie

Fostului premier Adrian Năstase nu i-a căzut deloc bine decizia judecătorilor de a-l elibera condiţionat. În momentul în care gardienii au venit şi l-au anunţat că e timpul să părăsească arestul şi să meargă acasă la familie, Adrian Năstase a încercat să se împuşte în gât, însă nu a reuşit decât să-şi producă o zgârietură superficială în zona gâtului.

„După ce l-am anunţat că e timpul să plece, domnul Adrian Năstase a cerut un răgaz de câteva minute, ca să-şi adune cărţile pe care le are în celulă. Ulterior, acesta a scos un pistol de sub pernă şi a tras un glonţ razant cu gâtul. Din fericire, nu s-a produs o rană pe care un fular Burberry să n-o poată ascunde”, a povestit gardianul care a asistat la scenă.

Fostul premier li s-ar fi plâns încă de ieri colegilor de detenţie că decizia de eliberare condiţionată, dacă va fi favorabilă, este una politică. „Cât timp ţara asta este condusă de un guvern uselist, decizia ca eu să fiu eliberat înainte de termen nu poate să fie decât una politică. Eu am demnitate, nu pot accepta aşa ceva”, s-a plâns Adrian Năstase.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 martie 2013 18:11

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult