Profitând de faptul că e cercetat în stare de libertate, Radu Mazăre a fugit în Brazilia! Acesta ar fi ieşit din ţară pe la vama Nădlac, conducând maşina personală, fără ca vreunul dintre vameşi să îl poată identifica. Motivul e simplu: primarul Constanţei era îmbrăcat în blugi simpli şi un tricou perfect normal, vestimentaţie pe care şi-a ales-o special ca să nu fie recunoscut.

mazare_fugit_din_tara.jpg
“Ne-a scăpat ca prin urechile acului”, spune reprezentantul Poliţiei de Frontieră care a controlat documentele fugarului. “Am văzut în paşaportul bărbatului că îl cheamă Radu Mazăre, dar m-am uitat cu atenţie la el şi m-am convins că e o simplă coincidenţă de nume.”

“M-a chemat colegul să verificăm împreună un domn pe care îl chema Radu Mazăre. Avea blugi bleu marin şi o bluză gri, chiar nu părea faraon egiptean, clovn, nazist, Che Guevara sau voievod, aşa că i-am urat o zi bună şi l-am lăsat să plece!”, confirmă un alt vameş aflat pe tură în ziua respectivă.

Contactat telefonic de jurnalişti, Mazăre a negat vehement că ar fi fugit în Rio de Janeiro, asigurându-i că se află încă în Constanţa dar s-a costumat în Omul invizibil.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 18.03.2015 15:49 Politic

National Cinematografic