Cu toţii ne-am întrebat, la un moment dat, de unde vin, în fiecare an, celebrele perle de la Bac care ne descreţesc frunţile în fiecare an. Misterul a fost şi mai mare anul acesta, pentru că “perlele” au început să circule pe internet cu zile bune înainte de susţinerea probelor scrise.

Un cercetător găeştean spune că a desluşit enigma: mai bine de jumătate din citatele prezentate drept “perle de la Bac” au ca origine lucrarea de doctorat a lui Victor Ponta.

ponta_minciuna_operatie.jpg
“La prima vedere, ar putea părea o tentativă eşuată a unui elev prost pregătit de a comenta romanul ‘Ion’. De fapt, aceste rânduri au fost publicate prima oară în teza fostului premier şi sunt complet originale. Doar nu credeaţi că a plagiat-o pe toată!”, explică savantul Decebal Popescu, indicând un pasaj despre cum “Ion o babardea pe Florica în coceni fiindcă iubea pământul”.

Aflat în plină campanie pentru recucerirea PSD-ului, dr. Victor Ponta a respins clar acuzaţiile, explicând: “Luceafărul nu le dădea pace celor doi îndrăgostiţi şi le tot băga beţe în roate, dar până la urmă s-a văzut că iubirea învinge, iar Luceafărul şi-a văzut de treaba lui. Asta ar trebui să faceţi şi voi!”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 04.07.2016 10:03 Politic

National Cinematografic