Alegerile locale ar putea fi organizate nu în unul, nici în două, ci în trei tururi mari şi late! O solicitare în acest sens a fost înaintată Guvernului de societatea civilă din mai multe judeţe precum Gorj, Teleorman sau Vaslui. Motivul principal invocat de ONG-iştii din mediul rural e că astfel, locuitorii de la sate ar primi mai multe găleţi, instrumente indispensabile în gospodărie.

galeti_turul_3_de_scrutin.jpg
“Alegeri într-un singur tur înseamnă o singură găleată cu PSD”, a declarat Sandu T., liderul Asociaţiei Făină şi Democraţie, filiala Buzău. “Având în vedere condiţiile de la noi, cum poate să reziste un om patru ani cu o singură găleată? Şi cu două găleţi e greu - le foloseşti cu grijă, le mai cârpeşti, cu puţin noroc ajungi următoarele alegeri.”

“Dacă s-ar organiza trei tururi de scrutin, bietul ţăran român ar avea şi el o siguranţă în viaţă: trei recipiente solide, trainice, din plastic colorat!”, a adăugat semnatarul ineditei cereri.

“De ce nu? În fond, asta înseamnă democraţie adevărată: în turul doi ajung primii doi candidaţi, iar în turul trei ni se dă şansa să ne răzgândim”, a răspuns un reprezentant al executivului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 21.01.2016 19:44 Politic

National Cinematografic