Societatea civilă propune: Referendumul pentru Familie să fie pus pe 1 Mai, ca să putem folosi scuza că eram beţi

Ca în toate marile momente ale istoriei, România se pregătește să dea vina pe ceva pentru încă un mare eșec. Din păcate, în ce privește modificarea Constituției de către Coaliția pentru Familie, nu mai putem da vina pe factorul extern, adică năvălitorii, dușmanii, Marile Puteri sau imperiile, pentru că sursa acestei tâmpenii e prostia națională, alimentată de populism și naționalism de ratați.

De aceea, societatea civilă propune ca Referendumul de modificare a Constituției să fie pus pe 1 Mai, ca să putem declara că oricum facem multe tâmpenii la beție: ”Sondajele noastre arată că mulți din semnatarii inițiativei de schimbare a Constituției sunt făcuți la beție”, explică experții.

Un Referendum pe 1 Mai are multiple avantaje. Nu doar că s-ar prezenta mai puțini la vot, pentru că meltenii vor fi la grătare, dar cei care nu votează pot să spună: ”Eu am vrut să votez, dar la 12 noaptea ne-au spus că s-au închis urnele și că e ultima comandă”.

Un vot pe 1 Mai ar fi avantajos și pentru că cei care numără voturile vor fi beți, deci rezultatul va putea fi contestat mai ușor la CCR.

Scris de Ionut
27 martie 2018 14:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult