Şoferii blocaţi în trafic mai mult de două ore vor fi obligaţi să plătească impozit pe teren

O decizie controversată a Primăriei Bucureşti pune pe jar şoferii din Capitală. Conform acesteia, şoferii care-şi petrec mai mult de două ore în blocajele rutiere din preajma intersecţiilor, vor fi obligaţi să plătească şi un impozit pe teren.

“Nu este normal ca într-o capitală europeană să-ţi permiţi să ocupi un teren aşa, gratis, pentru că ai tu chef să mergi la muncă sau să te întorci acasă. Asta e, viaţa de capitală este scumpă”, a spus Sorin Oprescu, primarul oraşului Bucureşti. Acesta a spus că impozitul va fi aplicat şi retroactiv, pentru cei care sunt blocaţi în intersecţie încă de anul trecut.

“Este inadmisibil aşa ceva”, a comentat, plin de revoltă, un locuitor al cartierului Drumul Taberei, aflat de 8 ore în intersecţia de la Răzoare. “Până o să ies eu de aici voi primi penalizări pentru că n-am reuşit să plătesc impozitul la timp. Firesc ar fi să ne dea o posibilitate să plătim prin SMS”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 februarie 2013 19:02

Alte articole

Vezi mai mult