Soluţia primăriei la traficul infernal. Cea mai frumoasă înjurătură a unui şofer va fi premiată de Firea

Un nou proiect marca Gabi! Pentru a uşura suferinţa şoferilor din Capitală, primăria va premia cea mai frumoasă înjurătură din trafic, după modelul concursului “Cel mai frumos balcon”. Concret, şoferii vor putea interveni telefonic din maşină la Radio România Cultural, unde vor înjura şi vor lăsa numele, numărul maşinii şi seria de şasiu, urmând să intre în marea competiţie.

Din păcate ideea aceasta superbă a fost târâtă în derizoriu şi deja s-a ajunţat că ar fi pe ţeavă o înjurătură zemoasă, care se spune că ar fi plagiată după o înjurătură de la o coadă din timpul comunismului.

Alţii spun că ar fi câştigat deja o înjurătură la adresa lui Cioloş şi a tehnocraţilor, precum şi a mamelor acestora, care n-ar fi rezolvat problema traficului şi au lăsat această grea moştenire pe capul Gabrielei Firea, care în loc să se ocupe de concerte şi furăciuni e tracasată cu căcaturi gen fluidizarea traficului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
10 mai 2017 17:05
Citește mai mult despre: Firea injuratura trafic

Alte articole

Vezi mai mult