Soluţia Tudose: Pilonul II de pensii va fi opţional, dar cei care optează pentru el vor face puşcărie

Guvernul Tudose a decis să nu naţionalizeze Pilonul II de pensii, ci să-l facă opţional, în anumite condiţii. Cei care optează să vireze în continuare banii la pensii private şi nu la stat vor primi din oficiu o condamnare penală cu executare, în funcţie de venituri. “Pentru cei cu salarii de peste 1000 de euro se va dispune şi măsura confiscării averii, pentru că nu e nomal ca ţara să fie sabotată de aceşti chiaburi”, susţine Tudose.

“Avem pensii speciale de plătit, sunt mii de generali trecuţi în rezervă care nu şi-au luat pensiile babane de luna trecută şi aceşti inconştienţi virează banii în conturile străinilor? Dacă vor să trăiască mai bine să pună mâna să facă nişte contracte cu statul”, a declarat ministrul de Finanţe.

Românii care se ambiţionează să cotizeze în continuare la privat vor fi obligaţi şi să participe la cursuri de reeducare, unde vor fi bătuţi până vor înţelege avantajele comunismului în faţa capitalismului. Guvernul insistă însă că Pilonul II nu va fi naţionalizat, aceasta fiind o misiune pentru generaţia de comunişti de mâine.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
8 septembrie 2017 12:09
Citește mai mult despre: pensii Pilonul II Tudose

Alte articole

Vezi mai mult