Lacrimi, urlete și uși trântite în sediul Intact după ce încheierea instanței în „dosarul Flota” a ajuns și la ziariștii din trust. Documentul conține și o frază suplimentară prin care pedeapsa lui Dan Voiculescu se majorează cu încă 5 ani. 

basescu-voiculescu.jpg

Întrebați de motivarea deciziei, judecătorii au cerut o pauză de 30 de minute după care nu s-au mai întors. Din nefericire, întrucât decizia a fost dată într-un dosar care îl privește pe Traian Băsescu, numai el poate ataca decizia la instanțele superioare. Fostul președinte a anunțat că va respecta hotărârea justiției. 

Familia lui Traian Băsescu l-a așteptat cu bucurie acasă. În timp ce Elena Udrea i-a făcut cadou de achitare o cravată și un stilou nou, niște rude mai puțin cunoscute i-au dat două mineraliere și un vas de pescuit oceanic vintage, din 1991.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 22.01.2015 17:24 Politic

National Cinematografic