Lacrimi, urlete și uși trântite în sediul Intact după ce încheierea instanței în „dosarul Flota” a ajuns și la ziariștii din trust. Documentul conține și o frază suplimentară prin care pedeapsa lui Dan Voiculescu se majorează cu încă 5 ani. 

basescu-voiculescu.jpg

Întrebați de motivarea deciziei, judecătorii au cerut o pauză de 30 de minute după care nu s-au mai întors. Din nefericire, întrucât decizia a fost dată într-un dosar care îl privește pe Traian Băsescu, numai el poate ataca decizia la instanțele superioare. Fostul președinte a anunțat că va respecta hotărârea justiției. 

Familia lui Traian Băsescu l-a așteptat cu bucurie acasă. În timp ce Elena Udrea i-a făcut cadou de achitare o cravată și un stilou nou, niște rude mai puțin cunoscute i-au dat două mineraliere și un vas de pescuit oceanic vintage, din 1991.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 22.01.2015 20:24 Politic

National Cinematografic