Faţa nu l-a trădat pe noul ministru al energiei - deputatul ALDE Toma Petcu e un tip inteligent şi descurcăreţ! În această dimineaţă, toate problemele de natură energetică ale ţării noastre au fost rezolvate cu un simplu branşament ilegal la reţeaua de curent a vecinilor de la vest.

furat_curent_de_la_unguri.jpg

“Ungurii are bani, mânca-ţi-aş, nici n-au să simtă că furăm curent de la ei”, a declarat Geani, consultant al Guvernului şi omul de bază care s-a suit pe stâlp să ne conecteze la sursa infinită de electricitate, cu părul încă fumegând după implementarea măsurilor.

Specialiştii care au studiat fezabilitatea proiectului au confirmat că firul tras de statul român în zona vămii Nădlac e foarte discret, fiind mascat de câteva tufişuri. “Nici o şansă să-l descopere până la primăvară, când oricum n-o să ne mai trebuiască”, a declarat ministrul energiei, lăsând ostentativ lumina aprinsă pe holul Palatului Victoria.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 13.01.2017 18:37 Politic

National Cinematografic