Primul sondaj cu adevărat sincer! 90% din români îşi doresc reducerea numărului de parlamentari, “Nu neapărat împuşcare, dar ceva care să-i suprime”, potrivit declaraţiei unuia din românii participanţi la sondaj. Deloc surprinzător, peste 80% din români vor reducerea numărului de parlamentari la zero, şi nu la 300, cum prevedea ultimul referendum.persoanele_cu_imunitate_parlamentara__predispuse_la_luat_spaga.jpg

Interesant e că 30% din români s-ar oferi voluntari pentru suprimarea parlamentarilor, iar unii insistă ca parlamentarii să fie torturaţi măcar o săptămână înainte, chiar şi prin tragere la sorţi, de exemplu printr-o loterie cu bonuri fiscale.

Aproape toţi participanţii la sondaj spun că ideal ar fi ca suprimarea numărului de parlamentari să se facă atunci când aceştia sunt în plen, la votarea propriilor pensii speciale, pentru că atunci vor fi absolut toţi prezenţi.

“Dacă s-ar instala 2 mitraliere undeva la balcon, printr-un foc încrucişat am scăpa în câteva minute de toţi parlamentarii, şi ţara ar merge ceva mai bine”, susţine Decebal Popescu, participant la sondaj.


* 7% din participanţii la sondaj au răspuns cu Nu ştiu/Nu răspund, iar 3% din participanţi erau parlamentari sau rude apropiate.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 20.04.2015 19:14 Politic

National Cinematografic