Sondaj. 90% dintre bucureșteni seamănă perfect ori cu Piedone, ori cu Șoșoacă

Alegerile locale se apropie cu pași repezi, dar abia în această dimineață a apărut primul sondaj 100% real și pertinent despre situația electorală din București. Potrivit sondajului, 90% dintre bucureșteni seamănă perfect fie cu Piedone, fie cu Șoșoacă. Sondajul confirmă ce bănuiam cu toții: că indiferent de sex, bucureștenii sunt extrem de urâți.

Cei mai mulți au părul gras, slinos și fața porcină, exact ca Șoșoacă, sau privirea alunecoasă, mereu axată pe obiecte nesupravegheate, care pot fi ciordite, cum are borfașul Piedone. Este egalitate perfectă și la guși, dar și la spinări cocoșate de grăsime, caracteristici endemice ale bucureștenilor, alături de privirea de lup gata să se repeadă să se bage în fața ta la semafor.

În ce privește vestimentația, din nou avem egalitate perfectă între cocleala de talcioc și fițele de mall turcesc, de unde se îmbracă toți obosiții care susțin că se vor prezenta la alegeri. ”În aceste condiții, alegerile din Capitală ar putea chiar să nu mai aibă loc, pentru că nu contează cu cine votează aceste specimene”, spune autorul sondajului, sociologul Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 aprilie 2024 14:34
Citește mai mult despre: piedone șoșoacă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult