Sondaj! Aproape 84% din bucureşteni sunt de acord cu eutanasierea lui Sorin Oprescu

Vestea că primarul Sorin Oprescu va face un referendum pentru eutanasiere a fost primită cu urale de bucureşteni. Un sondaj realizat de Sociopol, imediat după conferinţa de presă, a arătat că aproape 84% sunt de acord cu această măsură în timp ce restul au spus că se mai gândesc.

„Mi se pare o măsură umană, cea mai bună soluţie dacă stăm să ne gândim bine. Dacă-l duci la azil, că e senil, mai trăieşte încă vreo 7-10 ani, pe banii statului. Cred că trebuie eutanasiat, cu injecţie, fără dureri”, a declarat Ionuţ F, un bucureştean care a avut probleme cu câinii.

Pe internet au apărut şi soluţii mult mai extremiste, în care se recomanda otrăvirea primarului. „Punem un teac de euro pe jos, cu stricnină, când pune mâna pe ei moare!”, se scrie pe forumurile de pe internet. Această soluţie nu a fost acceptată, că ar putea pune mâna un trecător oarecare pe ei şi ar muri nevinovat. „Nici nu mai e nevoie de referendum, mergem cu injecţia la primărie pe la 3 dup-amiaza, când apare şi el la muncă şi, în cinci minute am terminat treaba”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

5 septembrie 2013 23:09

Alte articole

Vezi mai mult