Ţara se îndreaptă într-o direcţie tristă! Un sondaj realizat de ISMNFOP la comanda Administraţiei Naţionale a Cimitirelor arată că, dacă duminică ar fi fost alegeri, azi am fi fost într-o proporţie covârşitoare trişti, ba chiar în depresie.

trist_duminica_ar_fi_fost_alegeri.jpg
"Sondajul nu precizează ce fel de alegeri ar fi fost duminică - locale, parlamentare, prezidenţiale sau pentru trimis clovni la Bruxelles. Nici nu contează, pentru că rezultatul e acelaşi: 99% tristeţe abisală, care consumă tot şi te transformă într-o cochilie goală", a declarat Norel Burada, sociolog.

"Dacă ieri ar fi fost alegeri? Probabil aş plânge şi aş înjura PSD-ul. Sau pe ăia care n-au ieşit la vot, dar de fapt probabil erau şi ei tot cu PSD-ul. Sau pe Firea că e noul nostru preşedinte. Să trăiţi, doamna preşedinte Gabi Firea", a declarat, cu ochii în lacrimi, un bucureştean urcat pe o clădire înaltă din Sectorul 1.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de TNR | Monday, 02.07.2018 07:46 Politic

National Cinematografic