Ţara se îndreaptă într-o direcţie tristă! Un sondaj realizat de ISMNFOP la comanda Administraţiei Naţionale a Cimitirelor arată că, dacă duminică ar fi fost alegeri, azi am fi fost într-o proporţie covârşitoare trişti, ba chiar în depresie.

trist_duminica_ar_fi_fost_alegeri.jpg
"Sondajul nu precizează ce fel de alegeri ar fi fost duminică - locale, parlamentare, prezidenţiale sau pentru trimis clovni la Bruxelles. Nici nu contează, pentru că rezultatul e acelaşi: 99% tristeţe abisală, care consumă tot şi te transformă într-o cochilie goală", a declarat Norel Burada, sociolog.

"Dacă ieri ar fi fost alegeri? Probabil aş plânge şi aş înjura PSD-ul. Sau pe ăia care n-au ieşit la vot, dar de fapt probabil erau şi ei tot cu PSD-ul. Sau pe Firea că e noul nostru preşedinte. Să trăiţi, doamna preşedinte Gabi Firea", a declarat, cu ochii în lacrimi, un bucureştean urcat pe o clădire înaltă din Sectorul 1.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Monday, 02.07.2018 10:46 Politic

National Cinematografic