Sondaj. Dacă duminică ar fi fost alegeri, azi am fi fost cu toţii deprimaţi

Ţara se îndreaptă într-o direcţie tristă! Un sondaj realizat de ISMNFOP la comanda Administraţiei Naţionale a Cimitirelor arată că, dacă duminică ar fi fost alegeri, azi am fi fost într-o proporţie covârşitoare trişti, ba chiar în depresie.

„Sondajul nu precizează ce fel de alegeri ar fi fost duminică – locale, parlamentare, prezidenţiale sau pentru trimis clovni la Bruxelles. Nici nu contează, pentru că rezultatul e acelaşi: 99% tristeţe abisală, care consumă tot şi te transformă într-o cochilie goală”, a declarat Norel Burada, sociolog.

„Dacă ieri ar fi fost alegeri? Probabil aş plânge şi aş înjura PSD-ul. Sau pe ăia care n-au ieşit la vot, dar de fapt probabil erau şi ei tot cu PSD-ul. Sau pe Firea că e noul nostru preşedinte. Să trăiţi, doamna preşedinte Gabi Firea”, a declarat, cu ochii în lacrimi, un bucureştean urcat pe o clădire înaltă din Sectorul 1.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
2 iulie 2018 08:07

Alte articole

Vezi mai mult