Sondaj IMAS: În România, un partid cu şaorma ca siglă ar câştiga detaşat alegerile

Sondajele preelectorale au început în România iar unul din cele mai importante din ultima vreme a fost dat publicităţii chiar în această dimineaţă. El a fost făcut pe un eşantion reprezentativ de 10.000 de români, marja de eroare fiind de maxim 1.3%. Rezultatele acestuia arată că românii ar vota aproape orice partid, atâta timp cât acesta îşi asociază imaginea cu o delicioasă şaormă.

Astfel, 85% din cei intervievaţi au recunoscut că ar vota partidul care are ca siglă electorală şaorma, 10% ar vota pentru alte partide în timp ce 5% au răspuns nu ştiu/nu mi-e foame. Mai departe, românii ar prefera, în proporţie de 25% şaormă cu pui, 30% şaormă cu vită iar 45% cred că cea mai bună soluţie ar fi o şaormă de uniune naţională, cu de toate, care să ne treacă peste criza economică.

Alte date din sondaj relevă că 44% din români cred că România nu se îndreaptă într-o direcţie bună iar 67% ştiu exact la ce oră este Suleyman, chiar şi în când e în reluare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
4 martie 2014 09:03

Alte articole

Vezi mai mult