Deziluzie pentru Traian Băsescu şi alţi fani ai Elenei Udrea: PMP n-are nicio şansă la cea mai râvnită distincţie din domeniul şuşelor televizate! O spune cel mai recent sondaj CIM-COF, potrivit căruia doar 3% dintre români, majoritatea surzi sau extrem de băsişti, ar vota cu lidera Mişcării Populare în finala emisiunii “Vocea României”.

udrea_canta.jpg
“E o înfrângere teribilă pentru PMP. Dacă sondajul a fost realizat corect, nu văd ce rost mai are să existe acest partid. Titlul de campion la ‘Vocea României’ era singura noastră aspiraţie cât de cât realistă. Ce ne rămâne? X Factor? Ăla e pe Antene, n-avem nicio şansă. Poate preşedinţia României, dar, fie vorba între noi, Nuţa e cam afonă”, a declarat Decebal Popescu, consilier pe probleme de canto al Elenei Udrea.

Dând dovadă în ultima vreme de abilităţi vocale submediocre, Elena Udrea a fost devansată în sondaj chiar şi de Victor Ponta, care nu a cântat niciodată, dar al cărui CV impresionant cuprinde colaborări cu Beatles şi Rolling Stones, un curs intensiv de vioară cu Yehudi Menuhin şi rolul ducelui de Mantova în “Rigoletto” la Scala din Milano.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 05.09.2014 15:18 Politic

National Cinematografic