Ultimul sondaj IMAS realizat telefonic pe un eșantion reprezentativ a scos la iveală o răsturnare spectaculoasă în preferințele electoratului. Majoritatea alegătorilor românni spun că, dacă mâine ar fi alegeri la partide sau președinte, „nu mă mai sunați, în p***la mea”.

barbat_la_telefon_cu_sotia.jpg

„Și noi am fost surprinși de rezultatul acestui sondaj”, spun sociologii de la IMAS. „Am mai avut parte de astfel de anomalii, dar nu atât de mari. De exemplu, prin 2016, într-un sondaj de-al nostru a ieșit câștigător „De unde aveți numărul ăsta, cine sunteți”. Acest nou candidat însă pare să pună serioase probleme celorlalți care vor candida în alegerile ce vor urma”, a explicat sociologul Decebal Popescu.

Sondajul relevă că „nu mă mai sunați, în p***la mea” ar putea fi asul din mânecă în lupta pentru președinție. Arma sa secretă este promisiunea fermă că va fi mult mai absent din peisaj ca actualul președinte. „O să mă vedeți când depun jurământul și apoi în imagini de arhivă. Eu nici nu locuiesc în România”, a anunțat candidatul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 14.01.2019 13:09 Politic

National Cinematografic