Sorin Oprescu, acest Dr. Haos al Bucureştiului

Au început asfaltările de primăvară. Din nou, vedem cu toţii că nu se pune îngrăşământ deloc, astfel încât e greu de crezut că asfaltul o să crească mai bine ca în alţi ani.

 

Gropile de pe marile bulevarde, transformate în limitatoare de viteză, au devenit de ceva vreme, de cînd au fost sudate gurile de canal, loc de întâlnire şi înoptare al aurolacilor. Ceea ce ridică o problemă socială pe care primarul pare să o ignore.

Se pare însă că Sorin Oprescu are un noroc chior. Se anunţă din nou ninsori în Bucureşti începînd cu acest week-end, ceea ce înseamnă că gropile vor dispărea încă o dată sub stratul de zăpadă. Apropiaţi ai primarului spun că Sorin Oprescu se gîndeşte să întreţină zăpada în Bucureşti – în cazul în care nu îl ajută vremea şi la vară – stratul de zăpadă, aducînd mai multe tunuri de zăpadă care să acopere continuu, pînă la iarna viitoare, gropile din Capitală.

 

 

Am încercat să luăm legătura şi cu primarul dar, din cauza modului în care vorbeşte de cînd şi-a schimbat dinţii, fără să-şi schimbe şi năravul, nu am înţeles nimic de la el.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
2 martie 2010 22:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult