Chiar dacă 20.000 de medici ameninţă deja cu greva, solicitând salarii mai mari, aceştia nu trebuie consideraţi reprezentativi pentru o breaslă întreagă! Astfel susţine un cunoscut medic chirurg din Capitală, dr. Sorin Oprescu, care îşi acuză colegii de “lăcomie”, susţinând că el reuşeşte să-şi întreţină familia chiar şi cu veniturile actuale.

oprescu_castiga_suficient_medic.jpg
“Şi eu sunt în branşă de atâţia ani şi ştiu foarte bine care sunt greutăţile unei vieţi dăruite medicinei”, a declarat dr. Oprescu. “Cu toate astea, să ameninţi cu greva fiindcă ţi se pare că ai salariul mic, ca medic în România, asta mi se pare puţin exagerat. Eu şi familia mea ne descurcăm, chiar dacă - recunosc - uneori mai muncesc şi altceva ca să-mi rotunjesc veniturile. Cine nu face asta?”

“Poate nu ne permitem orice moft, nu mergem chiar de 11 ori pe an în Seychelles, nu trăim tocmai ca sultanul din Brunei, dar supravieţuim! Cât mai are un medic rezident acum? 10.000 de euro?”, a întrebat dr. Oprescu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 17.08.2015 17:40 Politic

National Cinematografic